A gombával kapcsolatos a kérdésem, hogy az is nyersen kerül a kuszkuszba? Mert a recept nem tesz róla említést. Előre is köszönöm.
Hozzávalók:
20 dkg kuszkusz, 4,5 dl, húsleveskocka alaplé, só, ,bors, 1 cs petrezselyemzöld, 1-2 EK citromlé, csipet őrölt koriander, 1 kisebb uborka, 1 db kisebb kaliforniai paprika, 1 fej kisebb lilahagyma, 30 dkg gomba oliva olaj
Elkészítése:
A kuszkuszt felöntjük forró húsleves alaplével vagy forró vízzel és némi ételízesítővel. Lefedjük, és 15 percig állni hagyjuk.
Eközben a zöldségeket apró kockára vágjuk, a gombát szeleteljük petrezselymet is összevágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, citromlével, és megszórjuk az őrölt korianderrel, Először a gombát pároljuk később adjuk hozzá a zöldségeket, hogy ropanós legyen.
Ha a kuszkusz szemek magukba szívták az összes folyadékot, villával átkeverjük, és beleforgatjuk a zöldségeket. Fogyaszthatjuk azonnal is, de néhány óra állás jót tesz neki.
Ehetjük zöldsalátával önálló fogásként, vagy bármilyen húsféléhez köretként. Tehetünk bele friss koriandert is, igazából bármit, amit szeretünk. Jó étvágyat hozzá!
A gombával kapcsolatos a kérdésem, hogy az is nyersen kerül a kuszkuszba? Mert a recept nem tesz róla említést. Előre is köszönöm.
Vera már javítottam a receptet köszönöm észrevételed! Eközben a zöldségeket apró kockára vágjuk, a gombát szeleteljük petrezselymet is összevágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, citromlével, és megszórjuk az őrölt korianderrel, Először a gombát pároljuk később adjuk hozzá a zöldségeket, hogy roppanós legyen. További szép napot! Ilona
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!