A csirkecombokat annyi enyhén sós vízben megfőzöm, amennyi ellepi. Az így keletkezett csirke alaplevet később felhasználom! A rizst enyhén megpirítom, és felöntöm a csirkecombok főzőlevével annyira, hogy két ujjnyira ellepje. Megfőzöm a rizst is. Amikor a combok kihűlnek, kicsontozom, feldarabolom, és kevés olajon megpirítom a húsdarabokat.
Megszórom sóval, borssal, őrölt pirospaprikával, kurkumával, korianderrel, őrölt édesköménnyel, ha ez nincs curry porral, esetleg curry pasztát teszek rá. A húsdarabokat rövid pirítás után kiveszem a serpenyőből, és a maradék fűszeres olajon megpirítom a hagymát, a szétnyomott fokhagymát. Hozzáadom a nagyon apróra darabolt paradicsomot, és felöntöm kicsit a hús főzőlevével. Hozzáadom a darabolt zöldpaprikát, és a főtt rizst is. Összekeverem, majd a húsdarabokat is hozzáadom.