50 dkg zöldségkeverék (sárgarépa, borsó, karfiol, brokkoli)
25-30 dkg pulykamell kocka
1 dl tejföl
ételízesítő
őrölt bors
2 db leveskocka
kevés olaj
vágott petrezselyemzöld ízlés
A zöldségeket egy lábosba öntöm, és ételízesítővel megszórva kevés víz hozzáadásával megpárolom. Közben egy serpenyőben egy evőkanálnyi olajon megfuttatom a húskockákat, majd kis lángon párolom azt is. Mikor a hús már puha, hozzáteszem a zöldségekhez, felengedem annyi vízzel, hogy leves sűrűségű legyen, és beledobom a leveskockákat, megszórom őrölt borssal. Hagyom, hogy összemelegedjen, majd a simára kikevert tejfölt felengedem egy kis forró lével, és a leveshez öntöm. Megszórom petrezselyemzölddel és már lehet is tálalni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!