A hússzeleteket kicsit kikloffolom, sózom, borsozom, zsírban elősütöm mindkét oldalát, majd félreteszem.
A vegyes zöldséget megsózom, megpárolom.
Felverem a tojásokat, sózom borsozom.
Kisebb jénai edényt kizsírozok, a felvert tojásból teszek az aljára egy keveset. Erre teszek egy réteget a vegyes zöldségből, ezt is meglocsolom felvert tojással. (A felvert tojás lesz a "malter" ami összefogja a tortát.) A zöldségre jön egy réteg hús, majd ismét zöldség, meglocsolom tojással. Újabb réteg hús, újabb réteg zöldség, és a végén ráöntöm az összes tojást. (Ha az edény oldalánál megnézed, kicsit alacsonyabban legyen a tojás szintje, mint a felső réteg teteje, mert sülés közben emelkedni fog.)
Sütőben 200 fokon fél órát sütöm lefedve, újabb fél órát fedő nélkül.
Ha elkészül, éles késsel az edény szélénél körbevágom, és tálra borítom. (Jól ki kell zsírozni sütés előtt, hogy szépen kiboruljon.)
Ha kicsit hűlt, szépen szeletelhető.