1 cs. Tante Fanny gasztró réteslap 500 gr ( csak fél csomagot, 5 lapot használunk fel )
10-10 dkg sárgarépa, zöldség, zeller, karfiol, brokkoli, gomba
3 ek tejföl
1 ek étkezési keményítő
1 db tojás olaj, bors, só ízlés szerint
A Tante Fanny rétestésztát kivesszük a hűtőből és 20 percig pihentetjük szoba hőmérsékleten. ( zárt csomagolásban )
A réteslap egy rétegét rátesszük a sütőpapírra, majd olajjal megkenjük.
Alsó egynegyedére helyezzük a tölteléket, a tészta széleket tojással bekenjük, és a sütőpapírral segítve óvatosan feltekerjük. ( a tészta szélét behajtjuk, hogy a töltelék ne jöjjön ki ).
A sütőt 200 C fokra felmelegítjük, és aranysárgára sütjük.
Töltelék:
A zöldségeket megtisztítjuk, majd kockára daraboljuk, olajon megpároljuk és hozzáadjuk a karfiolt, a brokkolit és a gombát (félig pároljuk meg), majd kihűtjük. hozzáadjuk a tejföllel kikevert tojást és keményítőt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!