1 kg csirkemell
1 zacsko mirelitt vegyes zoldség
1 konzerv kukorica
vegeta,olaj
1 doboz tejszín
1 sajt
reszelt sajt
A csirkemelleket csíkokra vágju,majd vegetával megszorjuk és olivaolajjal egy kicsit leontjuk.
A mirelitt zoldségeket megfozzuk sos vízben.A tejszínt osszekeverjuk a kinyomos sajttal és a reszelt sajttal.
A romai tál aljára egy kevéske olajat ontuk ,majd belerakjuk a csibemelleket.Rátesszuk a zsoldségeket,a konzerv kukoricát,majd ráontjuk a tejszínt.
Sutoben 18-200 fokon sutjuk 30 percig
Rizzsel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!