1/2kg murokvagyis sárgarépa, 1/4kg petrezselyem, 1/2kg burgonya, kicsi káposzta cik, fokhagyma 3 gerezd, 1 jo nagy fej paradicsom, 1 hagyma , so , bors,petrezselyemzöld ,1kg hus 1kgburgonya a sobafötbe,, 1kg hus füszerek sültcsirkére valo füszerek a barackzoszba 1kg barack 1/4kg cukor, 1 kicsi kanál fahaj, 1kanál liszt
a zöldséglevest odatesszük a hust egy 5 l fazékba, összevágod a sárgarépát, petrezselymet, burgonyát a cik káposztát, a paradicsomot a fokhagymát a petrezselyem zöldet beleteszed a végén a sot, borsot s kicsi ételizesitöt a sobaföttet meghámozom a burgonyát kockára vágom vizzel s 1 kanál soval odateszem föni, mikor megvan leszüröm kiteszem a tálra s megételizesitözöm a hust megfüszerezem beteszem olajba a sütöbe pirosra sütöm a barackzosz,a barackot egy pici vizzel odateszem föni bele a cukrot fahajat s mikor majdnem kész a kanál lisztet kikeverem hideg vizzel s belekavaraom jo étvágyat kivánok
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!