Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » zsírjában sült kacsamáj

felvitel dátuma: 2015-12-12 18:14:18       mai nézettség: 1       nézettség: 2922
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

Hozzávalók:

Kb. 80 dkg-os hízott kacsamáj
1 l tej
Kb. 80 dkg libaháj
8 gerezd fokhagyma, hámozatlanul

2 db alma, 2db narancs

10 dkg vaj

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A kacsamájat beáztatjuk a tejbe és egy éjszakára a hűtőbe tesszük, ( én most 5 óra hosszára tettem  csak tejbe ) A  kacsahájat diónyi darabokra vágjuk, 1-2 evőkanál vizet öntünk alá és közepes lángon kisütjük a zsírját. Az apró, ropogós darabokat kiszedjük. A májat 2,5 – 3 cm  szeletekre vágjuk, nem túl forró  zsírba tesszük úgy, hogy ellepje a zsír a májat. Hozzá dobjuk a fokhagymát  és közepes lángon 5 percig sütjük, majd megfordítjuk és a másik oldalát is 5 percig sütjük. A narancsot és az almát meghámozom, cikkekre vágom és a vajon megpárolom ezzel tálalom és krumplipürével

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Ollé Csabáné 2015 december 12

Nagyon gusztusos és biztos hogy finom is.Én is így csináltam.További jó munkát kívánok.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.