Tészta:
Krém:
A lisztet, a margarint, , a tejfölt és egy kevés sót, a tojások sárgáját(és a sütőport) összegyúrunk, majd 1 órát pihentetjül(de lehet tovább pihentetni). Vékonyra nyújtjuk. Kisméretű pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük és megsütjük.Míg sül a pogácsa addig elkészítjük a krémet.
A tejet, a lisztet, a sajtot, a tojásokat és a sót kikeverjük , majd sűrű krémmé főzzük. A tűzről levesszük és tovább keverjük, teszünk bele 10 dkg margarint. A krémet kettő pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük. Reszelt trappista sajba megforgatni és kész.Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!