Ezért nyaggat a családom,a nevét ismerem,ettem is már vagy ezer éve le fogom késziteni!Üdv Lívia
porcukor a szóráshoz
lekvár (ízlés szerint)
A tésztához való anyagokat egy tálban simára összekeverjük. Egy sűrű palacsinta tésztát kapunk. 15-20 percig pihentetjük.
A tarkedli sütő mélyedéseit jól kiolajozzuk, egy-egy evőkanál masszát teszünk bele. 1 perc után megfordítjuk és szintén 1 perc sütés. Minden alkalommal olajozzuk a sütőt.
Melegen tálaljuk, porcukorral, lekvárral.
Megjegyzés: Több elnevezése is van, én cseh fánkként ismerem. (Nem ez az eredeti recept.) – Tartalmas egytálétel után készíthető (mint például a palacsinta).
(Saját összeállítás)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!